top of page

ofte stilte spørsmål

  • Må jeg være i god form for å trene CrossFit?

Absolutt ikke! Alle våre timer blir tilpasset hver enkelt deltagers nivå, så ikke tro at du må trene deg opp for å begynne. CrossFit er en morsom og sosial treningsform som kan hjelpe deg i gang med trening, så start heller med en gang og vi vil hjelpe deg med å komme i bedre form.

introkurs

  • Hva er introkurs?

Hos oss tilbyr vi kun private introkurs og private introkurs i gruppe. med varighet på 4 timer og er obligatorisk om du ønsker å trene hos oss. Dette kurset tar blant annet for seg teknikk på forskjellige øvelser innen vektløfting og gymnastikk som vi finner i CrossFit. Privat introkurs kan du dele opp over flere dager slik du selv ønsker.

  • Hvordan melder jeg meg på introkurs?

Velg det medlemskapet som passer deg også tar vi kontakt for avtale tid for introkurs.
    > Se mer info her

Medlemskap

  • Kan jeg prøve CrossFit gratis?

Vi tilbyr gratis prøvetime. For en lengre prøveperiode hos oss må du melde deg inn. Vi tilbyr medlemskap uten binding, så om det viser seg at CrossFit ikke er noe for deg kan du alltid si opp medlemskapet.

  • Hvordan booker jeg en prøvetime?

Ta kontakt med oss via e-post, på Facebook eller Instagram, så setter vi deg opp på en time som passer deg!

  • Hvordan kan jeg begynne å trene hos dere?

Ta kontakt med oss så kan vi sette deg opp på en gratis prøvetime. Om du ønsker å begynne med en gang kan du det så fort du har gjennomført et introkurs, enten privat eller neste oppsatte felles introkurs.
    >Se mer info her!

  • Jeg har erfaring med trening/CrossFit. Trenger jeg introkurs?

Selv med lang treningserfaring må du gjennomføre introkurs når du begynner hos oss. Har du gjennomført en tilsvarende kurs hos andre CrossFit gymmer kan du ta kontakt med oss for å sette opp en «Screening» time. Denne har en varighet på 1.5 timer hvor vi vurderer dine tekniske ferdigheter i de forskjellige øvelsene innen CrossFit.

  • Har dere drop-in?

Vi kan tilby drop-in til personer som trener CrossFit på andre gymmer til vanlig. Ta kontakt for mer informasjon. Hvis du ikke trener CrossFit til vanlig kan du booke deg en gratis prøvetime.

  • Jeg er hjemme på ferie, kan jeg trene hos dere?

Ja det kan du. Vi tilbyr uke-medlemskap til personer som til vanlig trener CrossFit andre steder. Ta kontakt for mer informasjon.

  • Kan jeg fryse medlemskapet mitt?

Har du blitt syk eller skadet sånn at en lege fraråder all form for aktivitet kan du fryse medlemskapet ditt mot legeerklæring. Vi fryser ikke medlemskap mot mindre skader eller «vondter», men hjelper deg gjerne med å modifisere treningen din for å hindre ytterligere belastning. Medlemskapet kan ikke fryses i forbindelse med ferie.

Lurer du på noe annet?

bottom of page