top of page

kondisjonstrening 

roing.png

Laktatprofil

PAKKEtilbud

1400

NOK

✓ Laktatprofil før og etter program ✓ Inkludert 8 ukers løpe eller ro-program En laktatprofil er for deg som ønsker å kunne trene målrettet mot en bedre utholdenhet. Med en laktatprofil har man mulighet til å trene ut ifra en laktatterskel. Her får du også et program designet for å øke din laktat-terskel. Øktene tar rundt 20 til 30 min å gjennomføre.

laktatprofil.png

Laktatprofil

800

NOK

✓ Laktatprofil på tredemølle eller roer En laktatprofil er for deg som ønsker å kunne trene målrettet mot en bedre utholdenhet. Med en laktatprofil har man mulighet til å trene ut ifra en laktatterskel. For mer for informasjon kontakt Vetle Dahl direkte.

✓ Roer og Tredemølle ✓ 2 økter i uka i 8 uker ✓ Hver økt tar 20-30 min Programmet tilbyr 2 økter i uken, en på mølle og en på roer. Hver økt tar mellom 20-30 min. Målet er å ligger rett under laktat terskel og derfor økte din aerobe kapasitet.

✓ Bedre din 2K Row ✓ 2 Økter i uka i 8 uker ✓ Hver økt tar 30-40 min Øktene er intervall-basert og er ment til å økte din anaerobe kapasitet. Programmet er også spisset inn for å bedre din tid på 2k Row.

Anaerobic Row Program 

✓ Bedre din 5K tid ✓ 2 økter i uka i 8 uker ✓ Hver økt tar 30-40 min Porgrammet inneholder 2 løpe-økter i uka. Øktene er intervall-basert og er laget for å bedre din 5k Run samt Vo2 Max.

Anaerobic treadmill program

løpeteknikk.png

treningsprogrammer

400

NOK

Threshold Training Multiprogram

løpeteknikk.png

kurs i Løpeteknikk

Spørsmål?

veetle circle.png
bottom of page