workshops

ROPE CLIMB Beginner

Dato kommer

Varighet 1 time

Denne workshopen er for deg som er ny til tau-klatring. Her vil vi gå grundig igjennom fot-låsen "J-Hook" og jobbe med å komme seg trygt opp og ned i tauet.

Fullt

ROPE CLIMB Advanced

Dato kommer

Varighet 1.5 time

Denne workshopen er for deg som allerede klatrer i tau men som ønsker å bli mer effektiv på opp og ned. Vi vil også lære bort flere typer fot-låser.

BAR MUSCLE-UP

Dato kommer

Varighet 1.5 time

Klar din første Bar Muscle Up, mestre det å sette sammen flere reps eller bli mer energieffektiv i øvelsen. 
Denne workshopen har litt for alle uansett hvilket nivå du er på. 

Fullt

CLEAN & JERK

Dato kommer

Varighet 2 timer 

For deg som ønsker å optimalisere teknikken din i vektløfting, løfte tyngre eller få en bedre forståelse av Clean and Jerk. Vi går i gjennom de ulike posisjonene og tekniske momentene som utgjør løftet og du får tilbakemelding på din teknikk underveis. Mot slutten får du mulighet til å teste din 1RM i løftet og forhåpentligvis sette ny PR!

CROSSFIT TOTAL

Dato kommer

Varighet 2 timer

Dette er en Workshop i løftene Back Squat, Strict Press og Deadlift. Det vil bli gått grundig igjennom hvordan vi skal på best mulig måte produsere kraft i disse løftene og dermed kunne løfte tyngre vekter.
Til slutt vil vi gjennomføre økta "CrossFit Total", som er en test i 1 RM Back Squat, Strict press og Deadlift.

DOUBLE UNDERS

Dato kommer

Varighet 1 time

Ønsker du å få til din første double under, vil du lære å sette sammen flere double unders eller bare bruke mindre energi på hoppene? Da er denne workshopen noe for deg! 

Fullt

CONCEPT2 ROWER

Dato kommer

Varighet 1.5 time

Her vil vi gå dypere inn i riktig ro-teknikk.
Vi vil lære å kontrollere "Stroke Rate" og dermed få mer ut av hvert ro-tak.
Til slutt gjennomfører vi en økt for å finne din "Damper Setting" altså det "giret" som passer best for deg under korte etapper.

Fullt

SNATCH

Dato kommer

Varighet 2 timer

For deg som ønsker å optimalisere teknikken din i vektløfting, løfte tyngre eller få en bedre forståelse av snatch. Vi går i gjennom de ulike posisjonene og tekniske momentene som utgjør løftet og du får tilbakemelding på din teknikk underveis. Mot slutten får du mulighet til å teste din 1RM i løftet og forhåpentligvis sette ny PR!

Fullt