WORKSHOPS

ROPE CLIMB Beginner

13. Februar kl.12:00

Varighet 1 time

Denne workshopen er for deg som er ny til tau-klatring. Her vil vi gå grundig igjennom fot-låsen "J-Hook" og jobbe med å komme seg trygt opp og ned i tauet.

Fullt

ROPE CLIMB Advanced

20. Mars kl.12:00

Varighet 1.5 time

Denne workshopen er for deg som allerede klatrer i tau men som ønsker å bli mer effektiv på opp og ned. Vi vil også lære bort flere typer fot-låser.

BAR MUSCLE-UP

29. Januar kl.12:00

Varighet 1.5 time

Klar din første Bar Muscle Up, mestre det å sette sammen flere reps eller bli mer energieffektiv i øvelsen. 
Denne workshopen har litt for alle uansett hvilket nivå du er på. 

Fullt

CLEAN & JERK

3. Mars kl.18:00 / 7. Mai kl.10:00

Varighet 2 timer 

For deg som ønsker å optimalisere teknikken din i vektløfting, løfte tyngre eller få en bedre forståelse av Clean and Jerk. Vi går i gjennom de ulike posisjonene og tekniske momentene som utgjør løftet og du får tilbakemelding på din teknikk underveis. Mot slutten får du mulighet til å teste din 1RM i løftet og forhåpentligvis sette ny PR!

CROSSFIT TOTAL

17. Juni kl.16:00 / 18. Juni kl.10:00

Varighet 2 timer

Dette er en Workshop i løftene Back Squat, Strict Press og Deadlift. Det vil bli gått grundig igjennom hvordan vi skal på best mulig måte produsere kraft i disse løftene og dermed kunne løfte tyngre vekter.
Til slutt vil vi gjennomføre økta "CrossFit Total", som er en test i 1 RM Back Squat, Strict press og Deadlift.

DOUBLE UNDERS

8. Februar kl.18:00

Varighet 1 time

Ønsker du å få til din første double under, vil du lære å sette sammen flere double unders eller bare bruke mindre energi på hoppene? Da er denne workshopen noe for deg! 

Fullt

CONCEPT2 ROWER

31. Januar kl.18:00

Varighet 1.5 time

Her vil vi gå dypere inn i riktig ro-teknikk.
Vi vil lære å kontrollere "Stroke Rate" og dermed få mer ut av hvert ro-tak.
Til slutt gjennomfører vi en økt for å finne din "Damper Setting" altså det "giret" som passer best for deg under korte etapper.

Fullt

SNATCH

5. April kl.18:00

Varighet 2 timer

For deg som ønsker å optimalisere teknikken din i vektløfting, løfte tyngre eller få en bedre forståelse av snatch. Vi går i gjennom de ulike posisjonene og tekniske momentene som utgjør løftet og du får tilbakemelding på din teknikk underveis. Mot slutten får du mulighet til å teste din 1RM i løftet og forhåpentligvis sette ny PR!

Fullt